Η Εταιρεία Ι & Μ ΜΑΡΚΟΥ ΑΒΕΕ, με έδρα 21o χλμ. Λεωφόρου Λαυρίου, Κορωπί ΤΚ 194 00, ως υπεύθυνος επεξεργασίας, επεξεργάζεται τις κάτωθι κατηγορίες δεδομένων:


Κατηγορία Δεδομένων : Επικοινωνία μέσω φόρμας

Σε περίπτωση που είστε μικρότερη/μικρότερος των 16 ετών ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η γονική συναίνεση για την αποστολή προσωπικών σας δεδομένων.

Τα δεδομένα που επεξεργάζονται είναι EMAIL, ΟΝΟΜΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ IP, ΘΕΜΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΕΠΩΝΥΜΟ

Όταν παρέχετε πληροφορίες για : ΣΧΟΛΙΟ,MHNYMA ενδέχεται να κοινοποιείτε προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία θα επεξεργαστούν για τον σκοπό που τα κοινοποιήσατε.

Ο σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι να ανταποκριθούμε σε ερωτήματα και απορίες που μας απευθύνετε σχετικά με την εταιρεία μας και τα προϊόντα μας και γίνεται με την συγκατάθεσή σας.

Η διάρκεια τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων είναι ένα έτος ή νωρίτερα, σε περίπτωση που ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας.

Αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων είναι : Δεν υπάρχουν παραλήπτες.

Έχετε τα κάτωθι δικαιώματα :

- πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και φορητότητας των δεδομένων.

- περιορισμού της επεξεργασίας.


Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Έχετε δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέρεται εδώ


Παρακαλούμε, σε περίπτωση που οποιοδήποτε από τα προσωπικά δεδομένα έχετε υποβάλλει αλλάξει, όπως μας το κοινοποιήσετε εγκαίρως προκειμένου τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε να είναι ακριβή.


Για οποιοδήποτε θέμα ή αίτημα επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ενδέχεται να τροποποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή.


Για το λόγο αυτό κρίνουμε σκόπιμο να ανατρέχετε τακτικά στην παρούσα Πολιτική. Η παρούσα τέθηκε σε ισχύ στις 23 Μαΐου 2018.


Σε περίπτωση τροποποίησής της θα αναφέρεται η ημερομηνία που αυτή έλαβε χώρα. Ισχύουσα θεωρείται πάντοτε, όπως διαμορφώθηκε από την πιο πρόσφατη τροποποίηση.

factory
  • 1940 : Ο Γεώργιος Μάρκου ιδρύει την εταιρία.
  • 1940-1965 : Εισάγει και εμπορεύεται χαρτιά συσκευασίας.
  • 1965 : Επέκταση της εταιρίας στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων TISSUE.
  • 1975: Η εταιρία επεκτείνει τις δραστηριότητές της παράλληλα με την μεταφορά της σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο ΚΟΡΩΠΙ ΑΤΤΙΚΗΣ.
  • 2001: Η εταιρία μετατρέπεται σε Ανώνυμη Βιομηχανική & Εμπορική(ΑΒΕΕ).

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ 

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών λειτουργεί καθημερινά από τις 08.00π.μ. - 16.00μ.μ έτοιμο να δεχθεί την παραγγελία σας, να σας βοηθήσει στην επιλογή εξειδικευμένων προϊόντων και να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα ή ανάγκη της επιχειρήσής σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ  

Οι παραδόσεις γίνονται μέσα σε 24 ώρες στην Αττική και σε 48 ώρες στην υπόλοιπη Ελλάδα με αυτοκίνητα της εταιρίας μας και με οδηγούς πάντα πρόθυμους να τα παραδώσουν με ασφάλεια και προσοχή στον χώρο που θα τους υποδείξετε.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ  

Το εξειδικευμένο προσωπικό με την πολύχρονη πείρα του είναι σε θέση να καλύψει γρήγορα και προσεκτικά κάθε σας υπόδειξη για τα σημεία που θέλετε να τοποθετηθούν οι συσκευές.

Η τοποθέτηση γίνεται ΔΩΡΕΑΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Η Εταιρεία μας παρέχει Τεχνική Υποστήριξη πλυντηρίων & Δοσομετρικών αντλιών.

Η Εταιρεία Ι & Μ Μάρκου ΑΒΕΕ εδώ και δεκαετίες παράγει επεξεργάζεται και εμπορεύεται μια ευρεία γκάμα χαρτικών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, συστημάτων καθαρισμού, αναλώσιμων προϊόντων και προϊόντων HO.RE.CA καθώς και χαρτιών συσκευασίας.